Divatos férfi-ékszerek

Ásvány

Sok férfi visel ékszert, és nagyon sokan rájöttek, hogy egy természetes, ásványokból készült ékszer nem csak divatos, hanem akár jótékony hatású is kehet.
A férfi ásvány karkötők a kövek sokféleségéből adódóan igazán változatos megjelenésűek lehetnek. Talán dominánsabban a sötét, és nem túl hivalkodó színű kövek a férfi ékszerekben, de ettől függetlenül több férfi is visel 7 csakra ásvány karkötőt, ahol 7 különböző kő jelenik meg a karkötőn, hogy megfelelően, és egységesen erősítse a 7 csakrát.

Vannak, akik gondosan, a kövek hatása alapján választanak ásvány ékszert. Ebben nagy segítség lehet az internet, vagy pár webshop, ahol részletesebben írnak az egyes ásványok hatásairól.
Persze sok esetben az ékszer, a karkötő megjelenése alapján használják az emberek, hogy az aktuális ruházatukhoz megfelelően, harmonikusan illeszkedjen.

Akár melyik ásvány ékszert is választja az ember, az biztos, hogy szép, természetes megjelenést fog az biztosítani, épp ezért annyira népszerű ez a férfiak körében is.

Megosztás